Online Bingo

Bingo heeft een lange tijd een ouderwets imago gehad. Nog steeds trekt Bingo veelal oudere mensen aan, maar dit maakt niet uit, want ook hier is de sfeer gezellig, en hebben de generatie boven ons het naar hun zin, en dat is belangrijk! Ook in België wordt Bingo steeds populairder, en spelen steeds meer jongeren een potje online bingo. Maar hoe werkt online bingo, hoe kan ik voor echt geld spelen? En waar kan ik legaal bingo spelen? Er zijn veel vragen omtrent online bingo, en wij proberen op deze pagina iets meer duidelijkheid te creëren. Ook zal u hier alleen meer online bingo aanbieders vinden die een licentie hebben gekregen van de Belgische Kansspelcommissie.

Online Bingo verschilt eigenlijk niets met de Bingo dat u gewend bent in het café, het enige verschil wat u heeft is dat u gewoon Bingo meestal speel in een grote zaal, of in een café met verschillende medespelers. Online Bingo speelt u daar in tegen gewoon tegen de computer. Het spel blijft eigenlijk precies hetzelfde en zullen wie hier even kort uitleggen. Alle spelers krijgen een formulier met cijfers er op, dit herkent u hoogstwaarschijnlijk wel. De formulieren worden als volgt samengesteld. Bingo wordt gespeeld met 75 nummers, waarbij één formulier uit 24 nummers bestaat (5×5 hokken). Op elke formulier staat er geen getal in het midden, en aan de bovenkant vormen de letters samen BINGO.

  • De cijfers 1 t/m 15 valt in het B-Hok en bevat 5 cijfers
  • De cijfers 16 t/m 30 valt in het I-Hok en bevat 5 cijfers
  • De cijfers 31 t/m 45 valt in het N-Hok en bevat 4 cijfers
  • De cijfers 46 t/m 60 valt in het G-Hok en bevat 5 cijfers
  • De cijfers 61 t/m 75 valt in het O-Hok en bevat 5 cijfers

We begrijpen dat u in het café of in een bingo-zaal gewend bent dat wanneer u een Bingo heeft, keihard Bingo roep. Dit is bij online bingo niet nodig. Beetje raar zal het zijn voor uw kinderen, vrouw of man dat u opeens thuis in uw woonkamer, terwijl iedereen rustig TV zit te kijken, keihard Bingo roept. De computer scant automatisch uw Bingo, dus wanneer u op het internet Bingo gaat spelen, is het dus niet nodig om Bingo te roepen.

Online Bingo spelen

Hierboven vindt u alleen legale bingo websites waar u online bingo kunt spelen. Wanneer u dit doet bij een website zonder vergunning van de Belgische KSC bent u zelf ook strafbaar volgens de wet. Wij raden u dus aan om het alleen te doen bij websites die op de lijst staan bij de Belgische kansspelcommissie om zelf geen strafbaar feit te ondergaan. Ook ontvangt u bij legale bingo websites een mooie welkomstbonus als nieuwe speler. U hoeft dus wanneer het slecht weer is niet meer naar het café te lopen bij u om de hoek om een potje bingo te spelen, maar dit kan gewoon via het internet.

Daarnaast speelt u niet helemaal alleen online bingo, want u kunt via de live chat gezellig kletsen met andere bingo spelers, en zo heeft u dus toch nog een gezellig avondje bingo! Daarnaast hoeft u ook geen dure drankjes meer te kopen in het café en kunt u op uw gemakje thuis uw lievelingsdrankje drinken. Ook kunt u op verschillende manieren betalen, zo kunt u bij de meeste Belgische websites betalen met Mistercash, Creditcard en nog vele andere betaalmethodes. Wij wensen u veel plezier met een gezellig potje online bingo! En claim uw welkomstbonus bij één van de bovenstaande online bingo websites!

Comments are closed.

Gokken bij Ladbrokes